Publicerad:

Hipp hipp hurra för Sigtuna kommun som fyller 50 år i år!

1971 bildades det som idag är vår kommun och det vill vi såklart uppmärksamma. Mycket i kommunen har utvecklats under dessa fem decennier men vissa saker är sig fortfarande lika.

Vad är Sigtuna kommun för dig? Är det en specifik plats eller en aktivitet? Din promenadväg till jobbet, din arbetsplats, lekplatsen du brukar besöka med dina barn, trädet du klättrade i som barn eller skogen du plockar svamp i om hösten med dina vänner. Var med och dela ditt Sigtuna kommun genom en bild på det som betyder mest för dig. Bilden kan vara nytagen eller om du har en gammal favorit i fotoalbumet från 70-talet.

Skicka in din bild till kommunikation@sigtuna.se. I mailet vill vi att du skriver vart bilden är tagen och när. Beskriv gärna varför du valt denna plats/aktivitet. Om det är människor med på bilden så behöver du även informera oss om att de samtycker till att bilden publiceras i kommunens sociala medier.

Bilderna publiceras löpande under året på kommunens Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. under taggen #MittSigtunaKommun.

Bild på Stora
gatan
27 oktober 1973. Foto:
Alf Nordström,
Stockholms läns museum

Stora gatan 27 oktober 1973. Foto: Alf Nordström, Stockholms läns museum

Bild på Stora
gatan 17 juni 2019. Foto:
Rosie Alm (sam9, sam8, sam7, sam6)

Stora gatan 17 juni 2019. Foto: Rosie Alm