Publicerad:

Årets Företagare i Sigtuna kommun - WE

Egentligen skulle vinnaren utsetts under Näringslivsgalan i september. Men för att vår kommuns vinnare ska kunna delta i den nationella tävlingen ”Årets Företagare” överraskades pristagarna redan under torsdagen. Och det blev ett par välkända namn, Niklas Wikegård och Jonas Eriksson, grundarna till gymkedjan WE.

Tack vare ett gott entreprenörskap, lokal förankring och stark tillväxt är Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med företaget WE i Sigtuna utsedda till Årets Företagare. Genom att kombinera sina erfarenheter och personligheter har duon på kort tid utvecklat ett koncept som blivit framgångsrikt och uppskattat av kunderna. Deras entreprenörskap har visat att företagande kan gå hand i hand med att skapa mötesplatser, inte minst för äldre, och sätta folkhälsan i fokus på ett sätt som innovativt binder samman detta med den lokala sammanhållningen där nya kundgrupper attraheras. Jonas Eriksson och Niklas Wikegård är värdiga vinnare som Årets Företagare i Sigtuna kommun 2019.

Så löd motiveringen från juryn som bestod representanter från Sigtuna kommun och Företagarna Sigtuna.

Att få pris som Årets Företagare i sådan tuff konkurrens som finns i vår hemkommun ger mer energi och kraft åt oss i ledningen, och vårt team som hela tiden kämpar för att se till att Sigtuna blir Sveriges mest hälsosamma kommun, kommenterar vinnarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.

Vi önskar WE lycka till i den regionsfinal som nu väntar i den nationella tävlingen som arrangeras av organisationen Företagarna. Kanske räcker det hela vägen till den stora finalen i oktober som avgörs i Stockholm Stadshus och Blå Hallen.

Vinnarna av titeln Årets Företagare. Fyra personer på bild som spelar padel.

"Jonas och Niklas är värdiga vinnare med ett gott entreprenörskap som kombinerar stark tillväxt med att gynna det lokala näringslivet och stärka folkhälsan”. Så kommentar Sigtuna kommuns näringslivschef Mathias Forsberg valet av WE som Årets Företagare i Sigtuna kommun. På bild från vänster: Mathias Forsberg,Sigtuna kommun, Niklas Wikegård och Jonas Eriksson från WE samt Björn Pettersson, ordförande Företagarna Sigtuna