Publicerad:

Nominera din favorit till Näringslivsgalan 2020

Nu är det dags att nominera din favorit till att vinna priset som årets företagare, årets besöksnäringsföretag, årets eldsjäl, årets nyetablering och årets innovatör.

Fem stycken personer är uppe på scenen för att ta emot pris på Näringslivsgalan

Den 27 mars bjuder Sigtuna kommun och Företagarna in till en näringslivsgala för att hylla människor, företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun.

Läs mer om kategorierna nedan och nominera din favorit via formuläret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Sista dagen att nominera till Näringslivsgalan 2020 är 26 januari 2020

Kategorier

Årets företagare

Företagarna tillsammans med Sigtuna kommun delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Årets besöksnäringsföretag

Utmärkelsen delas ut till ett företag som bidragit till att stärka Sigtuna kommun som destination och mötesplats.

Årets eldsjäl

Utmärkelsen delas ut till en entreprenör som är positiv, har drivkraft, ett brinnande engagemang och som också inspirerar andra till positiv förändring.

Årets nyetablering

Utmärkelsen delas ut till ett företag som det senaste året etablerat sig i kommunen och på ett positivt sätt bidragit till att stärka det lokala företagsklimatet.

Årets innovatör

Priset delas ut till en person, ett team eller ett företag som tagit en idé vidare genom att tänka nytt i sitt entreprenörskap, eller genom att introducera en ny vara eller tjänst på marknaden.