Publicerad:

Välkommen till nya sigtuna.se

Bättre service. Ökad effektivitet. Större transparens. Ökad tillgänglighet.
Det är några av Sigtuna kommuns övergripande mål, som även är ledorden för vår nya webbplats. Välkommen till nya sigtuna.se.

Digitala enheter som innehåller ny design på kommunens hemsida

Sigtuna kommun har utvecklat en ny webbplats med ett helt nytt utseende och nya funktioner, anpassade efter hur den digitala användningen hos våra invånare ser ut idag.

Vår ambition har varit att skapa en mer användarvänlig webbplats för kommunens invånare. Det ska vara enkelt att hitta rätt information och ta del av service och tjänster, säger Karin Stener, kommunikationschef.
Genom den nya paketeringen ska exempelvis den vanligast efterfrågade informationen och de mest angelägna frågorna vara lättare att hitta för användarna, bland annat genom ikoner.

Tack för er hjälp

Under arbetets gång har vi låtit en panel av invånare testa och tycka till och vi vill rikta ett stort tack till er för respons och deltagande. Vi är även fortsättningsvis tacksamma för synpunkter och önskemål från er användare.
För oss är det viktigt att utveckla webbplatsen tillsammans med de som faktiskt ska använda den. Vi har gjort användartester med olika grupper under arbetets gång och kommer att fortsätta det arbetssättet även i framtiden, säger Karin Stener.

Kvalitet i fokus

Sigtuna.se är tänkt att ständigt vara under utveckling för att kunna leva upp till behoven och under närmsta månaderna kommer den nya webbplatsen att fyllas på, exempelvis med information från skolor i kommunen.

Hoppas att du hittar det du söker – och lite till!