Publicerad:

Drop-in på Familjerättsbyrån

Varje måndag har Familjerättsbyrån drop-in tid mellan klockan 9 och 12 i kommunhuset. Här kan du bland annat få rådgivning samt hjälp att bekräfta faderskap.

På grund av läget runt Covid-19 och risk för smittspridning kommer Familjerätten inte erbjuda öppen mottagning i kommunhuset under sommaren. Vi erbjuder fortsatt råd och stöd via telefon, faderskapshandläggningen sker via telefon och post. Förhoppningen är att drop-in ska öppna igen första måndagen i september.

Eftersom vi har en gemensam Familjerättsbyrå med Sollentuna och Upplands Väsby kommuner har boende i Sigtuna kommun fått lov att åka till Upplands Väsby om de velat besöka Familjerättsbyrån. Numera kan invånare uträtta många av sina ärenden i Märsta, under drop-in tiden på måndagar.

Här hittar ni oss

Familjerättsbyrån ger rådgivning om faderskap/föräldraskap och svarar på frågor om vårdnad, boende och umgänge. Det finns även möjlighet att handlägga enklare faderskap/föräldraskap på plats.

Familjerättsbyrån finns på plats varje måndag mellan klockan 9 och 12 på Kontaktcenter i kommunhuset, Södergatan 20 i Märsta.

Ni kan även nå oss via e-post: familjerattsbyran@upplandsvasby.se.

Varmt välkomna!