Undersköterska Äldreomsorgen

Arbetsplatsen

Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit! Äldre- och omsorgsförvaltningens ansvarsområden är: - Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorgen för funktionsnedsatta - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. Inom Ärlinghem finns 6 avdelningar med totalt 70 lägenheter. Verksamheten har olika inriktningar- 4 avdelningar med somatiskt inriktning, 1 avdelning för korttids- och växelvård samt 1 avdelning för personer med minnesproblematik.

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje brukares behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för våra äldre. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med brukarna, närstående och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete. För att skapa en trygg tillvaro är kommunikation, helhetssyn, självbestämmande, kontinuitet och flexibilitet viktiga delar att arbeta utifrån. I uppdraget ingår det att vara kontaktman. Det övergripande uppdraget som kontaktman innebär att du arbetar i en nära relation till den äldre, att du har ett helhetsperspektiv och att du arbetar självständigt. Till arbetsuppgifterna ingår också dokumentation enligt lagkraven. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat. Tjänsten avser arbetstider enligt följande: dag- och kvällstid samt varannan eller var tredjehelg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsorienterad och du har ett starkt intresse och engagemang för omvårdnadsyrket. Du behöver ha lätt för att samarbeta i team samt trivas med att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ och ansvar. Som person är du lyhörd och har förmåga att bemöta brukarnas olikheter och unika behov på ett professionellt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorgen sedan tidigare. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du brinner för kvalitet och god service. Du klarar av att hantera stressiga situationer. Du ska ha god datorvana, och gärna erfarenhet av att dokumentera i journalsystem Life care. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Intervjuer kommer att ske löpande och är du nyfiken på att få veta mer om oss? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Claudia Daivyes, Enhetschef
Telefon: 08-59126530
E-post: claudia.daivyes@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson:, Se kommunens hemsida: www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2021-11-14

Ange referensnummer: C63726

Som anställd i Sigtuna kommun får du ta del av en rad förmåner, bl.a. blir du automatiskt medlem i Personalklubben där du kan ta delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om våra andra förmåner och hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.