Timvikarier sökes till Hemskogens Äldreboende.

Arbetsplatsen

Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit! Äldre- och omsorgsförvaltningens ansvarsområden är: - Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorgen för funktionsnedsatta - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. Hemskogen har 56 lägenheter om cirka 30 kvm vardera. Fyra enheter med 8 platser är demensboende, två enheter om vardera 24 lägenheter är för somatisk vård. Vi har tre växelvårdslägenheter. Varje lägenhet består av rum med kokvrå och ett rymligt badrum.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du aktivt deltar i det dagliga omvårdnadsarbetet samt ger stöd och service utifrån brukarens individuella behov. Du arbetar i team med olika yrkesprofessioner och ge brukaren bästa möjliga stöd utifrån brukarens behov, resurser och möjligheter. Med fokus på brukaren ska du med hjälp av vår gemensamma värdegrund arbeta för att utveckla välplanerade och flexibla lösningar. Du ska arbeta kvalitetshöjande i vård och omsorgsinsatser för personer med kognitivsvikt samt utveckla och säkerställa arbetet med BPSD på arbetsplatsen. Du arbetar även för att stödja anhöriga till brukarna med Kognitivsvikt. Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och du ansvarar för att dokumentera i Life Care enligt socialtjänstlagen. Arbetstiderna är varierande, dag/kväll/helg.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska. Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig i tal och skrift obehindrad. Du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och anhöriga samt arbetskamrater. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, engagerad och lyhörd mot brukarna och anhöriga samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Du ska även ha ett stort intresse av att arbeta med personer med kognitivsvikt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Tillträde:
  • Antal platser: 4

Kontaktperson(er)

Emma Forsén, Administratör
Telefon: 08 591 269 82

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2021-11-09

Ange referensnummer: C65165

Som anställd i Sigtuna kommun får du ta del av en rad förmåner, bl.a. blir du automatiskt medlem i Personalklubben där du kan ta delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om våra andra förmåner och hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.