Engagerad Ledsagare sökes åt 13 årige kille

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vad gör en ledsagare? Insatsen syftar till att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap. Det innebär att du som ledsagare stödjer personen i att delta i fritidsaktiviter och kulturliv utifrån personens önskemål och intressen.

Kvalifikationer

Vi söker nu en ledsagare till en 13 årig pojke med autism. Han behöver ha en trygg, intresserad och engagerad ledsagare ( tjej eller kille, spelar ingen roll) som ska vara ett stöd till b.l.a simning, spelhall i Stockholm, promenader, bowling och annat kul. Det är ett roligt och givande uppdrag där du blir en viktig person för pojken, Som person är du lyhörd och tycker om att hjälpa andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet, och du har ett stort engagemang med hög integritet. Erfarenhet är förstås meriterande men absolut inget krav, din personlighet är avgörande.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Tillträde:
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Therese Longhurst, Samordnare
Telefon: 0859126774
E-post: therese.longhurst@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2019-11-17

Ange referensnummer: A791170

Inför varje anställning tas uppgifter från polisens belastningsregister. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.