Lärare till förberedelseklass Eddaskolan

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Eddaskolan är till hösten 2020 en F-6 skola och skolan är indelad i 3 arbetslag. Skolan har i dagsläget ca 320 elever och 40-tal personal. Skolans byggnader är i ett plan med en stor skolgård gränsande till ett litet skogsparti. Till skolan tar du dig smidigt med pendeltåg, buss eller bil. Vår vision är: " Tillsammans skapar vi en atmosfär, där vi lär av varandra. Till Eddaskolan kliver elever in från olika delar av världen. Ut kliver samhällsmedborgare med öppna sinnen och tilltro till den egna förmågan." Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

Arbetsuppgifter

Planera och genomföra undervisning för nyanlända elever åk F-6. Genomföra Skolverkets kartläggningsmaterial för nyanlända och anpassa undervisningen utifrån vad kartläggningen visar. I samarbete med övriga lärare på skolan planera för ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt samt skapa en trygg första start i svensk skola.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och har behörighet i svenska som andraspråk . Du är lösningsorienterad och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och ser möjligheter i förändringar. Du är trygg, smidig, lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du arbetar bra med andra människor.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Efter överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Lena Thörnblom, Rektor
Telefon: 08-597 831 25
Mobil: 073-633 87 21
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson, Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-09-28

Ange referensnummer: C41856

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.