Barnskötare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Nyborgen är en kommunal förskola belägen i centrala Rosersberg, nära natur och med goda pendlingsmöjligheter. Förskolan har rymliga och ljusa lokaler och en gård som vetter mot ett större skogsparti. Vi har en tydlig organisation som bygger på delaktighet och transparens på alla nivåer. Här blir du en del av ett sammanhang med kunniga och engagerade pedagoger som har viljan att utvecklas i sin profession. Tillsammans med pedagogista (pedagogisk utvecklingsledare) driver vi projektarbete utifrån Reggio Emilias värden. Just nu söker vi en barnskötare till en tillsvidaretjänst och ett vikariat.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med arbetslaget och under ledning av förskollärare utvecklar du förskolans verksamhet utifrån aktuella styrdokument, det kompetenta barnet och där lärandet står i fokus. Vi förväntar oss att du bjuder på din kompetens, professionalitet och bidrar till arbetsglädje.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med dokumenterad arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har en förmåga att bygga goda relationer med såväl barn, föräldrar och kollegor. Det är meriterande att du har en god digital kompetens samt erfarenhet från att arbeta projekterande då vi i Sigtunas kommunala förskolor arbetar med läroplansuppdraget utifrån inspiration av Reggio Emilia pedagogiska filosofi.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 1 september eller enl. överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Sylwia Szulik, Rektor
Telefon: 08-591 261 17
E-post: sylwia.szulik@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se kommunens hemsida: www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-08-16

Ange referensnummer: A966111

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.