Administratör S:t Pers skola 80-100%

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Vår skola har 506 elever i åldrarna 6-12 år och är fördelad på Stora S:t Per och Lilla S:t Per som ligger i Hällsbo-området. På Lilla S:t Per går våra elever i förskoleklass och åk 1 med tillhörande fritids och på Stora S:t Per går eleverna i åk 2 till 6.

Arbetsuppgifter

Då vår Christina slutar hos oss kommer vi nu att söka en ny administratör till vår fina skola. Arbetet hos oss innebär att du kommer att vara administrativt stöd till skolledningen och till den övriga personalen. Många av uppgifterna är återkommande under året och du behöver vara självgående och kunna prioritera ditt arbete. I ditt uppdrag kommer du att bland annat arbeta med: - Personaladministrativt arbete; skapa underlag vid anställningar, administrera frånvaro, rapportera in underlag till personal- och löneavdelningen, lägga in personaltider i Personec P - Elevadministrativt arbete med att skapa klasser i våra datorsystem såsom att skriva in nya elever och betygshantering med mera. - Göra vissa beställningar, kontera fakturor, arkivera, diarieföra och göra allmänna utskick från skolan. - Vikarieanskaffning ha överblick av behov av vikarier, boka vikarier

Kvalifikationer

Kvalifikationer: I din roll som administratör kommer du att möta många olika människor såsom medarbetare på skolan, elever, vårdnadshavare och externa kontakter varje dag och därför är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du arbetar systematiskt och är strukturerad i ditt arbete. Du är stresstålig och kan hålla många bollar i luften.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: 1 augusti 2020
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Sara Wickert, Rektor
Telefon: 08 -597 837 05
E-post: sara.wickert@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Susanne De Bares, Lärarförbundet
E-post: susanne.debares@edu.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-06-01

Ange referensnummer: A955960

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.