Vikarierande gymnasielärare i svenska/engelska

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande. Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter. Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter

En av våra lärare är på mammaledighet och vi söker nu en vikarierande lärare under läsåret 20/21. Undervisning är i svenska och engelska på gymnasiets högskoleförberedande program.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i svenska och engelska. Du är en tydlig ledare i klassrummet med höga och positiva förväntningar på eleverna. Vi ser goda relationer mellan lärare och elever som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och söker därför dig som är bra på att skapa och upprätthålla goda elevrelationer. Du sätter eleverna och deras lärande i centrum. På Arlandagymnasiet sätter eleverna egna betygsmål för kurserna och får återkoppling av sina lärare i förhållande till dem. Vi genomför digitala kursutvärderingar och utvecklar undervisningen tillsammans med eleverna. På Arlandagymnasiet har vi heltidsmentorer och därför ingår inget mentorskap i tjänsten.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ser IKT som en naturlig del i undervisningen och arbetar självklart språkutvecklande. Det är meriterande att ha erfarenhet av planering, genomförande och efterarbete av nationella prov.
  • Omfattning: Heltid, Vikariat
  • Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde:
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst
  • Tillträde: 2020-08-10
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Veronica Suskic, Rektor
Telefon: 08-59783077
Mobil: 073-6610400
E-post: veronica.suskic@arlandagymnasiet.se

Facklig(a) företrädare

Anders Westermark, Lärarförbundet
Telefon: 08-597 830 10
Mobil: 0709-180214
E-post: anders.westermark@arlandagymnasiet.se

Malin Listén, Lärarnas Riksförbund
Mobil: 073-6665388
E-post: malin.listen@arlandagymnasiet.se

Sista ansökningsdatum: 2020-06-07

Ange referensnummer: A955571

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.