Gymnasielärare i moderna språk - Spanska

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Hos Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ryms många olika verksamheter inom utbildning och försörjning. Oavsett om du är gymnasieungdom eller en vuxen som vill utvecklas eller förändra din framtid så finns vi här för att stötta dig i din utbildning. Vi erbjuder olika program, aktiva insatser eller vägledning mot studier och arbete så att du kan ta dig dit du vill. Vår strävan är att du ska gå vidare med nya kunskaper, egen försörjning och förutsättningar för ett livslångt lärande. Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter. Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

Arbetsuppgifter

Allt fler elever väljer att läsa Spanska som modernt språk och vi behöver nu en lärare som kan undervisa i moderna språk - Spanska steg 1 och steg 3. Det rör sig om två kurser under Läsåret 20/21.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan undervisa i moderna språk - Spanska på gymnasienivå. Kanske går du en lärarutbildning nu och vill kombinera din utbildning med arbete eller så är du ute efter en mindre, tillfällig tjänst som kan passa din situation. Vi ser helst att du är utbildad lärare men lägger även stor vikt vid din tidigare undervisningserfarenhet.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Vi ser gärna att du kan vara med till uppstart av höstterminen HT20.
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Veronica Suskic, Rektor
Telefon: 08-59783077

Jenny Dahlgren, Biträdande rektor
Mobil: 073-9737731
E-post: jenny.dahlgren@arlandagymnasiet.se

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2020-08-07

Ange referensnummer: A964485

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.