Undersköterska till Arhems särskilda boende

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. Välkommen att arbeta hos oss på Arhem! Arhems söker fem engagerade undersköterskor för tillsvidareanställning. Vi söker dig som vill vara med och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss! Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Arhem är ett särskilt boende beläget i Märsta. Det är ett boende för personer med kognitiv sjukdom. Vi har 9 enheter varav en är för kortidsvistelse samt att det finns en avdelning med finsk inriktning. Det är bemannat dygnet runt med omvårdnadspersonal. Sjuksköterska finns på plats dagtid. Kvällar nätter och helger finns beredskapssjuksköterskor tillgängliga. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns på plats måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje brukares behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat. Anställningarna avser dagtid med arbetstider enligt följande: dag- och kvällstid, varannan eller var tredje helg. Anställning gällande tjänstgöring på natt är enbart förlagda på nätter.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet inom vård och omsorg samt ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 5

Kontaktperson(er)

Evelina Arnold, Biträdande Enhetschef
Telefon: 08-591 268 36
E-post: evelina.arnold@sigtuna.se

Annika Davidsson, Enhetschef
Telefon: 08-59126835
E-post: annika.davidsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig företrädare, Se hemsida www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2019-11-26

Ange referensnummer: A911978

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.