Lärare i bild S:t Olofs skola

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan S:t Olofs skola är en grundskola, naturskönt belägen i centrala Sigtuna. Här går ca 440 elever från skolår 7 till 9.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i bild för årskurs 7-9. Du kommer att undervisa i år 7-9 samt ha mentorskap. Du kommer att planera och samarbeta med skolans andra bildlärare. Vi ser gärna sökanden med behörighet i fler ämnen.

Kvalifikationer

Du är en tydlig ledare som har förmåga att skapa goda relationer till eleverna och som har förmåga att möta alla elevers behov. Du har goda kunskaper om skolans styrdokument och kan anpassa dem väl i praktiken. Du använder dig av digital teknik i din undervisning. Du har god samarbetsförmåga och deltar aktivt på de arenor som utvecklar kollegialt lärande.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Tillträde: 7 januari 2020
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Mia-Pia Berglind, Rektor
E-post: mia-pia.berglind@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Karolina Grissander, Förskollärare
Mobil: 073 666 34 35
E-post: karolina.grissander@sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2019-11-15

Ange referensnummer: A912714

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.