Sigtuna Vatten & Renhållning AB Söker Rörläggare/rörnätstekniker till VA-verksamhet i Sigtuna kommun

Arbetsplatsen

Sigtuna Vatten & Renhållning AB är ett kommunägt bolag som driver och utvecklar VA- och avfallsverksamheten i Sigtuna kommun. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun med ca 49 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats.

Arbetsuppgifter

I rollen som rörläggare/rörnätstekniker är du en viktig funktion i det operativa arbetet på VA-driften inom Sigtuna Vatten. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och förnyelse av ledningsnät och Va-anläggningar som Sigtuna Vatten ansvarar över, samt ha ett nära samarbete med övrig driftpersonal. I arbetet ingår: • Tillsyn/underhåll/åtgärder på Sigtuna Vattens ledningsnät och va-anläggningar • Samordning av arbeten ihop med övrig personal och entreprenörer • Uppföljning och dokumentation. • Bistå vid den dagliga och långsiktiga planeringen av arbeten på ledningsnätet • Kontakt med abonnenter, entreprenörer och beställare • Övriga arbeten kopplat till va-verksamheten inom Sigtuna Vatten Det är ett arbete med varierande uppgifter där du själv har möjlighet att påverka upplägg och arbetsgång tillsammans med dina medarbetare. Du deltar aktivt i utbildningar, seminarier samt annat som kan utveckla både dig själv och vår verksamhet. I tjänsten ingår schemalagd beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskap/erfarenhet inom VA, anläggningsarbete eller annan likvärdig utbildning. Kompetens inom Va-området är värdefullt för det här arbetet Som person är du tekniskt lagd, strukturerad, noggrann, social och ansvarstagande person med förmåga att arbeta i grupp, självständigt och i nära samarbete med våra entreprenörer och beställare. I arbetet som rörläggare/rörnätstekniker kommer du i kontakt med många människor vilket ställer krav på att du är lyhörd och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt med medarbetare, kunder och allmänhet. Du har hög serviceanda och är engagerad. Du är öppen, har en positiv inställning, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten och det systematiska arbetsmiljöarbetet. För tjänsten krävs datakunskaper då vi dagligen använder PC med diverse program. B-körkort är ett krav. Har du BE eller C-körkort, förarbevis för lastmaskin eller truck så är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du är diplomerad rörläggare med licens för stum och elektrosvets.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse Vi tillämpar provanställning om 6 månader därefter tillsvidareanställning
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Håkan Stallman, Chef rörnätsdrift
Telefon: 08 40925120
Mobil: 070 4200619
E-post: hakan.stallman@sigtunavatten.se

Facklig(a) företrädare

Helen, Ombud kommunal
Telefon: 08-59183374
Mobil: 070-0851353
E-post: helen.mattsson@sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-10-15

Ange referensnummer: A974744

Sigtuna Vatten & Renhållning erbjuder friskvårdsbidrag. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.