Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Hälso- och sjukvårdsorganisationen (HSO) utför hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden för äldre, inom socialpsykiatrin och LSS.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär sedvanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom äldreomsorgen. Här är du expert i omvårdnad av den komplexa äldre människan. Vi arbetar även nära andra professioner i en komplex miljö, där du fattar självständiga beslut, utmanar och utvecklar dig själv. I arbetet måste vi förhålla oss, inte bara till våra äldre, utan till anhöriga, myndigheter och övrig sjukvård. Arbetet ska integreras på ett professionellt sätt med hänsyn till gällande lagar vilket gör arbetet spännande och givande. I Sigtuna kommuns äldreomsorg ligger vi steget före och inför läsbehörighet i journalsystemet NPÖ. Vi inför även digital signering för omvårdnadspersonalen gällande läkemedel. https://www.youtube.com/watch?v=307IKJk4OIA&t=50s

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du tar ansvar och har god känsla för kvalitet. Du måste kunna arbeta självständigt samt fungera i grupp.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då arbetsuppgifterna kräver en god samarbetsförmåga.
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2020-08-03
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Sharareh Ramezan, Verksamhetschef (HSO)
Telefon: 08 591 12 65 62
E-post: Sharareh.ramezan@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig representant, Se hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-08-02

Ange referensnummer: A966458

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten innebär arbete 2 vardagkvällar på 4 veckor samt var fjärde helg. Det finns en viss flexibilitet både vad gäller arbetstider och behov av ledighet.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.