Köksbiträde

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Du kommer att arbeta inom Måltidsservice, vilket innebär ett aktivt samarbete med andra enheter och medarbetare i kommunens kök. Måltidsservice ger service till de flesta av kommunens skolor och förskolor. Verksamheten bedrivs som en intraprenad och omfattar ca 85 % av kommunens totala matproduktion. Vi söker ett köksbiträde som älskar att ge service och brinner för att barn och ungdomar får god och näringsriktig mat. Du är en självgående lagspelare med ett flexibelt arbetssätt som sätter våra gäster och kvalitet i fokus. Vi lägger stor vikt på din förmåga att skapa goda relationer och samarbete med såväl kollegor, gäster och kunder. Kommunens målsättning är att under 2020 ska 40% av våra livsmedel vara ekologiska och därefter successivt öka.

Arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår förberedning, tillredning och servering av frukost, lunch och mellanmål. Du tar emot varm mat från annat kök, städar, diskar, kontrollerar och dokumenterar kökets egenkontroll. Du registrerar även svinn och beställer varor elektroniskt.

Kvalifikationer

Du behöver ha minst två års erfarenhet av arbete i kök och goda kunskaper i kökets hygien- och egenkontrollrutiner. Goda kunskaper och god kännedom om olika allergier är ett krav. Det är mycket viktigt att du talar, förstår, skriver och läser svenska för att alltid kunna garantera säkerheten i den mat vi serverar. Personliga egenskaper vi värderar högt är att du är strukturerad och alltid arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och ser en möjlighet i varje förändring. Vi har ett tätt samarbete med pedagogerna på plats och det är därför mycket viktigt att du har lätt för att skapa och underhålla relationer. Kreativitet, där du ofta kommer med nya idéer eller nya angreppssätt i olika sammanhang, är också ett av dina mer framträdande personliga egenskaper.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 2020-11-23
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Åsa Ericsson, Områdeschef
Telefon: 08-591 266 69
E-post: asa.ericsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig representant, Se hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-10-18

Ange referensnummer: C42162

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/formaner.html Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.