Förskollärare till Skepptuna förskola

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vi vill skapa en förskola: - som alla är stolta över - där alla känner trygghet och ser möjligheter - där det finns arbetsro och stor lust att lära - där det finns gemenskap och framtidstro

Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare, eller pedagog med likvärdig utbildning, som vill bli en del av vårt team på Skepptuna förskola. Du ska tillsammans med dina kollegor driva och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån de styrdokument som finns. Vi ser barnen som kompetenta, kreativa, vetgiriga och nyfikna och i undervisningen ges utrymme för utforskande, lärande, lek och fantasi.

Kvalifikationer

Du har lätt för att samarbeta, är nyfiken och vill medverka till utveckling av verksamheten. Du är positiv och engagerad i kontakten med varje barn och förälder. Du är van att ta ansvar i ditt pedagogiska uppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet kring pedagogisk dokumentation samt projektinriktat arbetssätt. Förskolan ligger lantligt belägen i utkanten av Sigtuna kommun vilket innebär att körkort och tillgång till bil är en fördel.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Kamilla Vestin, Förskolechef
Telefon: 073-6337334
E-post: kamilla.vestin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Annika Svensson, Lärarförbundet
Telefon: 073-6663397

Sista ansökningsdatum: 2019-12-20

Ange referensnummer: A918196

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.