Parkeringsövervakare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. På stadsbyggnadskontoret arbetar ca 135 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden, hanterar bygglov och bygger gator, torg, lekplatser och parker. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, drift och underhåll och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Sigtuna kommun bedriver parkeringsövervakning i kommunens tätorter och på Arlanda flygplats. Vi behöver nu komplettera vårt kompetenta team av parkeringsövervakare med placering på Arlanda flygplats. Som parkeringsövervakare är du en viktig del i ett team, specialinriktad mot parkerings- och trafikfrågor. Dina arbetsuppgifter kommer att vara delade mellan parkerings- och trafikövervakning på Arlanda flygplats och en del som innefattar övervakning i övriga kommundelar. Det är mycket kontakt med allmänheten kring frågeställningar relaterade till parkering och trafik. Då arbetet utförs alla dagar kommer du att gå på ett schema med såväl dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Du har minst gymnasiekompetens. Du ska ha genomgått grundkurs i kommunal parkeringsövervakning. Körkort klass B är ett krav. Du har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska och engelska. Behärskar du andra språk är det meriterande. Du är serviceinriktad, noggrann och van att ha många bollar i luften.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha några års yrkeslivserfarenhet, varav åtminstone en del som parkeringsvakt. Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning och trafikfrågor i allmänhet.
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön. Lön efter överenskommelse, vi tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning, 6 månader.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Schema. Då arbetet utförs alla dagar kommer du att gå på ett schema med såväl dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.
  • Tillträde: 2020-02-03
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Anders Olsson, Enhetschef Trafikdriftenheten
Telefon: 08-591 261 71
E-post: anders.olsson@sigtuna.se

Mikael Kraus, Biträdande enhetschef Trafikdriftsenheten
Telefon: 08-5912 61 53
E-post: mikael.kraus@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig representant, Se www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2019-12-11

Ange referensnummer: A917368

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag! Sigtuna kommun erbjuder friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.