Skolvärd på Ekillaskolan

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Ekillaskolan är en högstadieskola i centrala Märsta för åk 7-9. Ekillaskolan ska vara den plats där samtliga elever och alla medarbetare ska trivas och känna trygghet. Vi vill att våra elever ska lämna skolan med självkänsla, goda kunskaper och framtidstro – rustade för fortsatta studier och för att vara en god förebild i samhället. Vi söker de vägar och arbetsmetoder som leder till att elever utvecklas och når goda skolresultat.

Arbetsuppgifter

Skolvärdens uppdrag är att, tillsammans med övrig personal, skapa trivsel och trygghet på skolan genom en lärmiljö som möter elevernas behov. Du aktiverar och skapar goda relationer med våra elever. Du arbetar förebyggande för att kränkningar och mobbing inte ska förekomma. Tillsammans med lärare, elevhälsan, elevrådet och övrig personal på skolan skapar vi trivsel och trygghet. Du kommer också ingå i skolans team som arbetar förebyggande med våldsprevention. Du är huvudsakligen där eleverna vistas. Det kan vara i skolans café, i korridorer, i matsalen eller utomhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang för att jobba tillsammans med andra i en skola där alla elever får möjlighet att i ett trivsamt klimat utvecklas så långt som möjligt. Du har förmåga att skapa goda relationer, samarbeta och skapa trivsel och trygghet. Du är en god förebild för våra ungdomar. Du kan både vara en tydlig ledare och en trygg vuxen.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: 10 augusti 2020
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Carola Sjödin, rektor Sigtuna kommun
Telefon: 073-962 47 36
E-post: carola.sjodin@sigtuna.se

Ylva Florin, Bitr. rektor
Mobil: 073-9737751

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2020-05-28

Ange referensnummer: A955050

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.