Kvinnlig Personlig assistent med körkort & egen bil

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver stöd och hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, laga mat, att tvätta och städa, att få vardagen att fungera. Din arbetsplats är där brukaren befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Kvalifikationer

Som personlig assistent förväntas du ha en empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje brukare. Du är en ansvarstagande person med stort engagemang men med integritet och kan skilja på att vara privat och professionell. Vi söker en kvinnlig personlig assistent i åldern 40 år eller äldre. • Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då arbetsplatsen ligger lantligt • Du måste tåla cigarettrök och katter. • Mycket god svenska i tal och skrift. • Schema dag 07.15 - 15.00 och kväll 15.00 - 22.00 Erfarenhet av arbete som personlig assistent meriterande.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Tillträde: Tillträde 2020-02-03 eller enligt överenskommelse Rekryteringen kommer påbörjas under annonseringstiden.
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Ylva Agrell, Enhetschef
Telefon: 08-591 262 36

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare , Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-01-17

Ange referensnummer: A759364 - Kopia

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.