Kock

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. MatEnheten lagar mat och ger service till de flesta av kommunens skolor och förskolor. Verksamheten bedrivs som en intraprenad och omfattar ca 85 % av kommunens totala matproduktion.

Arbetsuppgifter

Vi söker en kock som under denna hösttermin kommer att vara anställd inom Måltidsservice och ha sin arbetsplats i ett kök på en förskola eller skola. Vi behöver dig som är engagerad, älskar att ge service och har en vilja och förmåga att utveckla måltiderna i förskola och skola. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att planera din arbetsdag utifrån matsedel och receptur. Du har alltid barnens/elevens bästa som utgångsläge. Att arbeta som kock på Måltidsservice betyder också att man har daglig kommunikation och samverkan med barnen/eleverna och medarbetarna på förskolan/skolan. Du ser möjligheter i alla lägen och har självklart måltidsupplevelsen i fokus. Förutom ovan nämnda arbetsuppgifter ingår även dokumentation av egenkontroll, beställning via dator samt övriga arbetsuppgifter som finns i ett kök.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock och har arbetat i yrket minst tre år. Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av mat till förskola och/eller skola. Vi ser det som en självklarhet att du har utbildning och praktisk erfarenhet i livsmedelshygien, vilket ska styrkas med dokumentation, även goda kunskaper i tillagning av allergimat lägger vi stor vikt vid. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att rätt mat serveras till rätt barn.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs.
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Varaktighet: 3-6 månader
  • Arbetstid: Dagtid. Måndag-fredag
  • Tillträde: 2020-10-05
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Åsa Ericsson, Områdeschef
Telefon: 08-591 266 69
E-post: asa.ericsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se hemsida: www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-09-21

Ange referensnummer: A972800

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Utdrag från belastningsregistret ska kunna uppvisas innan anställning. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.