Barnskötare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Förskolan Maskrosen är en liten enhet som består av 2 avdelningar, 35 barn och 6 pedagoger varav 2 är förskollärare. Förskolan ligger centralt i Rosersberg, nära skog, buss och pendeltågstation. Inför höstterminen söker vi erfaren och skicklig barnskötare som vill arbeta i ett mindre sammanhang och som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med arbetslaget och under ledning av förskollärare utvecklar du förskolans verksamhet utifrån aktuella styrdokument, det kompetenta barnet och där lärandet står i fokus. Vi förväntar oss att du bjuder på din kompetens, professionalitet och bidrar till arbetsglädje.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du bör ha ett nyfiket och reflekterande förhållningssätt och förmågan att möta varje barn utifrån sina förutsättningar. Du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och sätter barnens behov och utvecklingsmöjligheter i centrum. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta projekterande då vi i Sigtunas kommunala förskolor arbetar med läroplansuppdraget utifrån Reggio Emilias pedagogiska filosofi.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde: snarast möjligt eller enl. överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Sylwia Szulik, Rektor
Telefon: 08-591 261 17
E-post: sylwia.szulik@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se kommunens hemsida: www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-08-16

Ange referensnummer: A965949

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.