Galaxskolan söker lärare i MA och NO

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. Galaxskolan är en F-6 skola med ca 370 elever. Skolan ligger strategiskt mitt i kommunen, i Steninge. Verksamheten flyttade in i helt nya moderna och ändamålsenliga lokaler i november 2015. Skolan har en god digital lärmiljö och alla eleverna har en egen lärplatta. Elevernas lärande, studiero och trivsel står i fokus och verksamheten präglas av nyfikenhet, utveckling och goda resultat. Personalen på skolan har ett stort engagemang och bidrar till att eleverna känner sig trygga och att man trivs med sina kollegor.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare med Ma och No kompetens till mellanstadiet. Du kommer att arbeta tillsammans i ett mindre team runt några klasser och ha klassansvar för en av klasserna. Tillsammans med arbetslaget kommer du att arbeta för att skapa förutsättningar för att våra elever ska få den bästa skolgången och få stimulans till utveckling och lärande. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen både enskilt och tillsammans med dina kollegor. Du förväntas att arbeta med den digitala tekniken för att inspirera och möjliggöra för eleverna att visa sina kunskaper på olika sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är behörig grundskollärare - har kunskaper i framför allt matematik och NO. - har en god förmåga att skapa tillgängliga lärmiljöer, - är nyfiken och ser uppdraget som en utvecklingsmöjlighet, - trivs att arbeta tillsammans med kollegor Vi lägger stor vikt vid lämplighet för uppdraget. Vi ser gärna att du har erfarenhet.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 2020-01-07
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Susanne Calland, Rektor Galaxskolan
Telefon: 08-59126613
E-post: susanne.calland@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Aini Backman, Lärarnas Riksförbund
Telefon: 08-591 266 17
E-post: aini.backman@edu.sigtuna.se

Ann-Sophie Pitkänen, Lärarförbunds representant
Mobil: 0707275191
E-post: annsophie.pitkanen@edu.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2019-11-12

Ange referensnummer: A911260

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.