Lärare i Matematik och NO på Ekillaskolan

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Ekillaskolan ligger i centrala Märsta och är för åk 7-9. Ekillaskolan ska vara den plats där samtliga elever och alla medarbetare ska trivas och känna trygghet. Vi vill att våra elever ska lämna skolan med självkänsla, goda kunskaper och framtidstro – rustade för fortsatta studier och för att vara en god förebild i samhället. Vi söker de vägar och arbetsmetoder som leder till att elever utvecklas och når goda skolresultat.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 7-9. Din ämneskompetens består av Matematik och NO. Du kommer att undervisa i år 7-9 samt ha mentorskap. I uppdraget som lärare arbetar du nära tillsammans med kollegor leder du skolans utvecklingsarbete framåt i matematik och i Naturorienterade ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort engagemang för att ge alla elever möjlighet att lyckas och nå så långt som möjligt. Tillsammans med andra skapar du ett trivsamt klimat och är lösningsfokuserad. Du är legitimerad lärare i matematik och NO samt en tydlig ledare som har förmåga att skapa goda relationer till alla elever, både i och utanför klassrummet. Du har god förmåga att se och möta alla elevers behov och Språkutvecklande arbetssätt genomsyrar din undervisning. Som lärare har du förmåga att driva skolans utveckling framåt i matematik och NO. Du ser skolutveckling och lärandet tillsammans med kollegor som en viktig process i din vardag och en del av skolans och lärarens uppdrag.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Önskvärt är den 10/8, men senare under ht 2020 är också möjligt.
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Carola Sjödin, rektor Sigtuna kommun
Telefon: 073-962 47 36
E-post: carola.sjodin@sigtuna.se

Ylva Florin, Bitr. rektor
Mobil: 073-9737751

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2020-08-10

Ange referensnummer: A965675

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.