Sta Gertruds skola söker dig grundskollärare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. S:ta Gertrud- skolan för varje elev! Skolan ligger i området Til och är omgiven av en stor fin skolgård. Vi har glädjen att ansvara för ca 395 elever, varav ca 170 elever är inskrivna på skolans fritidshem. Våra elever ska känna trygghet, ha roligt och samtidigt utmanas i sitt lärande. Ett nära samarbete med hemmet är viktigt för oss! Vi söker nu dig, kreativa lärare f-6 som med stort engagemang vill bidra till att våra elever når sin fulla potential. Sankta Gertruds skola erbjuder en arbetsplats där vi tillsammans utvecklar och skapar en modern skola. Nu söker vi en lärare till vårt arbetslag 4-6. Här ingår du i årskurs - och arbetslag . Du arbetar även i team tillsammans med övriga pedagoger på skola och fritids. Hos oss får du relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. Visst låter det spännande!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara klasslärare för åk 5. Du kommer att vara en viktig del i vårt team och i skolans förbättringsarbete.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad och legitimerad lärare med behörighet f-6. Vi ser att du som person kan fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du arbetar för gemenskap, trygghet och kunskap. Du är också en positiv lagspelare som bidrar och ingår naturligt i skolans team. Du är kunnig när det gäller anpassning av undervisning och lärande miljö för elever i behov av stöd och elever i behov av hög stimulans.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde:
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Ingela Björk
Telefon: 0736613794
E-post: ingela.bjork@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson, Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-09-21

Ange referensnummer: A973076

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.