Undersköterska till Hemskogen

Arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje brukares behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat. Anställningarna avser dagtid med arbetstider enligt följande: dag- och kvällstid, varannan helg

Kvalifikationer

Du är utbildad Undersköterska. Du uttrycker dig väl i svenska språket i tal och skrift då det ingår social dokumentation i tjänsten. Du är en initiativrik undersköterska som har god erfarenhet att vårda äldre med olika demens diagnoser samt multisjuka äldre. Då vi är Silviacertifierade ser vi gärna att du har gått Silviahemmets demensutbildning. Du ska vara bekant med senior alert, BPSD och god vana att dokumentera i system som ex. Life Care. Du ska vara driven i arbetssätt för att skapa kreativa miljöer/ aktiviteter för våra äldre med kognitiv svikt och vara mycket lyhörd för den enskilde äldres behov av stöd och hjälp. Tillsammans ska vi skapa högsta möjliga livskvalitet för våra äldre på boendet. Du ska vara en god teamspelare och verka för god arbetsmiljö bland kollegor. Högt krav är att du ska förstå det svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med våra äldre och dina kommande kollegor samt dokumentera i våra digitala system.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde:
  • Antal platser: 3

Kontaktperson(er)

Jonas Stridsman, Enhetschef
Telefon: 08-59126992
Mobil: 070-7370346
E-post: jonas.stridsman@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson, Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2021-01-18

Ange referensnummer: C45944

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.