Förskollärare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. Nu söker vi förskollärare till våra förskolor Hällsbo, Ängsbo och Karusellen i Sigtuna stad. Våra förskolor arbetar projektinriktat där lyssnande, reflektion och pedagogisk dokumentation är viktiga hörnstenar. Vi tror på ett rikt och kompetent barn med en stark vilja att lära tillsammans med andra. Vi ser förskolan som en demokratisk mötesplats där allas lika värde bekräftas, liksom insikten om att olikhet och mångfald berikar.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare leder du tillsammans med rektor, pedagogista och övriga förskollärare den pedagogiska verksamheten. Med utgångspunkt i förskolans styrdokument skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor. Du har en god samarbetsförmåga och är trygg i din pedagogiska roll. Du är flexibel och lösningsinriktad med barnets bästa i fokus.

Kvalifikationer

Vi välkomnar såväl erfarna som nyexaminerade förskollärare som väntar på legitimation.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
  • Antal platser: 3

Kontaktperson(er)

Karin Harnesk, Rektor
Telefon: 08-591 266 08
E-post: karin.harnesk@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-10-18

Ange referensnummer: A969714

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.