S:ta Gertruds skola söker dig 4-6 lärare med möjlighet till ett försteläraruppdrag

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. S:ta Gertruds skola, en f-6 skola i tiden! Vi har glädjen att ansvara för 400 elever, varav 170 elever är inskrivna på skolans fritidshem. Skolan är benägen i Tils område, Sigtuna stad. I vår satsning på verksamhetsutveckling är vi mitt inne i flera spännande processer. Våra elever ska känna trygghet, ha roligt och samtidigt utmanas i sitt lärande. Ett nära samarbete med hemmet är viktigt för oss! Vi söker dig, kreativa 4-6 lärare som med stort engagemang vill bidra till att våra elever når sin fulla potential! Här arbetar du nära och i team tillsammans med övriga pedagoger. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare växer i sin profession och tar ansvar för relevant kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Du blir mentor för en klass inom arbetslag 4-6. Du kommer att vara en viktig del i ett av våra arbetslag. Vi är alla tillsammans viktiga kuggar i utvecklingen av skolan. Möjligheten till ett försteläraruppdrag finns. I uppdraget som förstelärare arbetar du nära rektor och tillsammans med utvecklingsgruppen för ni skolans utvecklingsarbete och systematiska kvalitetsarbete framåt.

Kvalifikationer

- Du ska vara utbildad och legitimerad lärare med behörighet inom 4-6. - Du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. - Du är en positiv lagspelare som bidrar till och ingår naturligt i skolans team. - Du är medveten om vikten av att utvärdera din egen undervisning. - Du är kunnig när det gäller anpassning av undervisning av elever i behov av stöd och elever i behov av hög stimulans. - Du är en medarbetare som bidrar till och vill arbeta under tillitsfulla villkor - både vad gäller arbetskollegor och rektor. - Du förväntas ha god vana att dokumentera ditt arbete och har god/mycket god kompetens inom IT och digitala verktyg. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde:
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Ingela Björk, rektor
Telefon: 08-59126019

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson, Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-05-31

Ange referensnummer: A953591

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.