Hemkunskapslärare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Sagaskolan är en F-6 skolan som ligger mitt i Valsta. Området är mångkulturellt. Här finns närhet till naturen som vi kan använda i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som hemkunskapslärare på 100% som undervisar främst på mellanstadiet. Vi är flera skolor som har behov av en utbildad HKK-lärare. Undervisningssalen är den samma för alla grupper. Men elevunderlaget kommer från skolor i området.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad HKK-lärare och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt område.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde den 10/8-20 då vi startar med en veckas planering innan eleverna kommer.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Sussie Nybacka, tf rektor
Telefon: 073/6613971
E-post: sussie.nybacka@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Rikard Jansson, Lärarförbundet
E-post: rikard.jansson@edu.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-05-25

Ange referensnummer: A953676

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.