Anläggningsarbetare rörläggare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 90 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i teamet som arbetar med olika mark- och anläggningsprojekt inom vår Teknik- och Gatudriftsenhet i Märsta, Sigtuna och Rosersberg. Hos oss får du möjlighet att prova på många olika typer av arbete inom markanläggning. I tjänsten ingår även viss beredskap för vinterväghållning.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av stenläggning och rörläggning. Vi ser att du har några års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete. Krav för tjänsten: B-körkort Erfarenhet av anläggningsarbete Meriterande för tjänsten: C-körkort Har yrkesbevis för inom mark- och anläggningsarbete samt diplomutbildning i rörläggning. Maskinvana för t.ex. hjullastare och truck, ange vilka maskiner du har behörighet att köra. Du är strukturerad och arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, du slutför det som påbörjats samt håller deadlines. Du samarbetar bra med andra människor och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Är smidig, lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna, ser logik och samband i komplex information eller miljö.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: •
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Richard Källberg, Bitr. Produktionschef
Telefon: 08 - 591 261 34
E-post: richard.kallberg@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig representant, Se www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-10-16

Ange referensnummer: C41985

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.