Förskollärare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Edda och Ragna förskoleenhet består av 3 hus. Eddahuset, paviljongerna och Ragna. Vi har åldersindelade hemvister för barn 1-5 år. Vi har en härlig utomhusmiljö, stora gårdar och nära till naturen. Vi har ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt och har100% utbildad personal. 39% förskollärare.

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad förskollärare som har goda ledaregenskaper. Du har ett nyfiket, reflekterande och medforskande förhållningssätt. Du ska tillsammans med ditt arbetslag reflektera och genomföra arbetet så att vi uppfyller styrdokumentens mål. Du är intresserad av att arbeta projekterande.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare med erfarenhet och intresse av att arbeta med inspiration från Reggio Emilia-filosofin. Legitimerad förskollärare. Examinerad förskollärare som inväntar sin legitimation.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde, 20190107 eller enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Marie Svensson, Rektor
Telefon: 08-59783118

Hanna Lindblom, Bitr rektor
Telefon: 0859783115

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2019-11-24

Ange referensnummer: A913527

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs mer om våra förmåner på våran hemsida, https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/arbeta-pa-sigtuna-kommun/formaner-for-dig-som-anstalld.html Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.