Stödassistent

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som stödassistent på vår gruppbostad Brännbo i Sigtuna stödjer du våra brukare i deras vardag för att de ska erhålla goda levnadsvillkor grundat på delaktighet och medinflytande. Brännbo är en gruppbostad med fem lägenheter och våra brukare har stort behov av stöd och omsorg dygnets alla timmar. Vi arbetar mål fokuserat utifrån verksamhetens rutiner.

Kvalifikationer

Du som söker har genomgått vård-och omsorgsprogrammet , barn-och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete med personer inom LSS området. Vi ser gärna och helst att du har vidareutbildning inom autism, NPF, tydliggörande pedagogik, TAKK och lågaffektivt bemötande. Som stödassistent är det viktigt att du är strukturerad , tydlig och stabil i din yrkesroll . Du tycker om utmaningar och har god kommunikations och samarbetsförmåga. Varmt välkommen med din ansökan.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Snarast efter överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Helen Mattson, Facklig representant
Telefon: 08 59126000

Charlotta Sirén, Enhetschef
Telefon: 0859126828
E-post: charlotta.siren@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2019-12-13

Ange referensnummer: A917731

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.