Timvikarier till Hemskogens demensenheter i Sigtuna

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Hemskogens äldreboende i Sigtuna ligger i naturnära område. Vi är ett mindre boende som har 56 lägenheter för äldre över 65 år och som behöver vård och omsorg dygnet runt. I 32 av dessa lägenheter bor äldre som fått en demensdiagnos och inte längre klarar av att bo i ordinärt boende. Demensenheterna är Silvia Certifierade vilket innebär att vi arbetar efter Silvia Hemmets vårdfilosofi. Personcetrerad vård och omsorg i teamarbete kring varje enskild brukare. Att skapa goda relationer med våra äldre, deras anhöriga och varandra som kollegor är en förutsättning för att kunna bedriva den vård vi ska. Den äldre ska uppleva meningsfullhet och delaktighet i omvårdnaden och vår utgångspunkt är varje brukares personlighet och deras uppfattning av verkligheten. Som medarbetare på Hemskogen ska vi känna oss respekterade och lära av varandra och tillsammans utveckla vår verksamhet. Vi söker nu timvikarier som kan arbete omgående men även timvikarier under sommarmånaderna. Välkommen att söka.

Arbetsuppgifter

Personcentrerad omvårdnad. Städ och uppsnyggning av våra brukares lägenheter. Tillreda måltider som vi får från Ekilla skolan och medverka kring god miljö kring måltidsstunden. Gott bemötande. Teamwork.

Kvalifikationer

Erfarenheter av vård och omsorg, gärna från arbete med äldre med demensdiagnoser. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Det är meriterande om du har undersköterskekompetens och erfarenhet av arbete kring BPSD.

Detaljer

  • Arbetsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Tillträde: Omgående och under sommarmånaderna
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Antal platser: 120

Kontaktperson(er)

Nadja Karademir, vik bitr. Ec
Telefon: 08-59126982
E-post: nadja.karademir@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig företrädare, Se hemsida www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2020-02-21

Ange referensnummer: A932138

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.