Schemaläggare / IT-pedagog till gymnasiet och komvux

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant, men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella, för vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för: Gymnasieutbildning Vuxenutbildning Arbetsmarknadsinsatser Ekonomiskt bistånd Etablering nyanlända Sigtuna kommun ingår i gemensam gymnasieregion i Stockholms län och totalt studerar ca 1 850 invånare i gymnasieskolan. Vid Arlandagymnasiet studerar nästan 1 100 elever. Vi har 11 gymnasieprogram fördelat på en enhet med studieförberedande program, en med yrkesprogram samt en med introduktionsprogrammen och gymnasiesärskolan. Inom Arlanda komvux finns ca 1000 elever fördelade på SFI, vux, grundvux, lärvux och YH.

Arbetsuppgifter

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen söker nu en ny medarbetare till en nyinrättad tjänst som innefattar schemaläggning och IT-pedagogik/stöd på Arlandagymnasiet och Arlanda komvux. Den spännande tjänsten kommer att utgöra en nyckelroll i vår verksamhet. Du kommer att arbeta under verksamhetschefen och nära verksamhetens skolledning. I tjänsten ingår ansvar för schemaläggningen för våra verksamheter. Vi använder Skola24 (Novaschem) med elevregister i Extens/Dexter. Det ingår också att utgöra en del i verksamhetens IT-stöd med tonvikt på pedagogik och arbetssätt i våra digitala miljöer. Du kommer vid behov att hjälpa till och stödja IT-support mot elever samt administrera konton. På Arlandagymnasiet och Arlanda komvux använder vi Office365 med Teams och en däri integrerad pedagogisk miljö från Haldor Education.

Kvalifikationer

Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och har god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du är analytisk och kreativ och har förmågan att lösa både stora och små problem. Du har hög arbetskapacitet och kan hålla flera processer igång samtidigt genom att du strukturerar och prioriterar i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du är lösningsfokuserad och hjälpsam. Vi tror att du är lärare med erfarenhet av att framgångsrikt utveckla undervisning och arbetssätt i digitala miljöer. Du håller gärna i workshops och genomgångar samt enskild handledning. Vi ser helst erfarenhet av att ha arbetat med Novaschem/Skola24 och har förståelse för vad det innebär. Du är kvalitetsmedveten och motiveras av att bidra till utveckling av verksamhetens kvalitet. Semestertjänst. Tillsvidare med provanställning. 100%.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Erik Ryding, Verksamhetschef
Telefon: 0739737733
E-post: erik.ryding@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare se hemsidan www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2019-12-26

Ange referensnummer: A821586121

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp vänligt men bestämt! Intervjuer sker löpande.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.