Vikarierande boendesamordnare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Boendesamordnare arbetar med viss myndighetsutövning enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna alla boendeplatser inom äldreomsorgen, det gäller både korttidsplatser och platser inom särskilt boende samt att söka boendeplatser för målgrupper inom LSS och socialpsykiatrin. I rollen ingår också att upprätta individavtal vid placeringar samt enstaka besök i externa verksamheter. Det ingår också att ta fram statistik på boendebeslut och kötider samt statistik till nämnd och även att rapportera ej verkställda beslut till IVO. Som boendesamordnare samverkar du med biståndsbedömare, utförare, andra professioner och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område. Du behöver några års arbetslivserfarenhet, gärna inom en samordnande roll och med erfarenhet av målgrupperna. Tjänsten ställer krav på självständighet, förmåga att fatta beslut, god kommunikation och ett lösningsinriktat arbetssätt. Körkort är ett krav.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde:
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Michelle Väänänen, Enhetschef för myndighetsgruppen äldre
Telefon: 08-591 263 15
E-post: michelle.vaananen@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson:, Se kommunens hemsida: www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-02-18

Ange referensnummer: A931641

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.