Grundskollärare med speciallärarinriktning med möjlighet till försteläraruppdrag

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Vår fina skola har 510 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna och vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. På Stora S:t Per går elever i år 2-6 med tillhörande fritidshem. Lilla S:t Per som ligger i Hällsbo, ca 1,5 km från Stora S:t Per ligger idylliskt med skogen runt hörnet och goda möjligheter till utomhuspedagogik. Här går, under ombyggnationen av Stora St Per, eleverna i förskoleklass och år 1 med tillhörande fritidshem. I varje årskurs har vi tre klasser vilket betyder att lärarna i varje arbetslag arbetar nära tillsammans. Till vår skola på stora St Per söker vi en driven pedagog som ska bygga upp vår kompetensenhet. Vi har elever med olika behov som kommer att få möjlighet till undervisning i mindre sammanhang med stor flexibilitet. Vi söker dig med ett stort hjärta för barn med olika behov av särskilt stöd som drivs av förändring lika mycket som att förvalta. Du gillar att samarbeta med speciallärarteamet och du är i grunden en kreativ och nyfiken pedagog trivs med utveckling. Ditt elevfokus är tydligt i allt du gör och du drivs av att möta eleven där den är. Vi kommer från hösten att ha en enhet inom skolan där eleverna ska få möta undervisning på nytt sätt, få vara kreativa i inlärning samt praktiskt få känna på kunskapen för att ta den med sig tillbaka in i klassrummet för där sker den stora inlärningen.

Arbetsuppgifter

Vår kompetensenhet finns i befintliga lokaler på skolgården och det är där våra specialfunktioner kommer finnas. Din uppgift kommer att vara att vara med och bygga upp den från grunden och få en fungerande verksamhet, en flexibel enhet, för våra elever med behov av särskilt stöd. I detta uppdrag finns även en möjlighet till försteläraruppdrag med inriktning bedömning.

Kvalifikationer

Grundskollärarutbildning för minst åk F-6. Meriterande är specialpedagogisk erfarenhet/kompetens samt inriktning SO för mellanstadiet.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse, med önskan om tillträde 1 sep 2020
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Anna Svensson, Tillförordnad rektor
Telefon: 08-59783701
Mobil: 0736-665232
E-post: anna.svensson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson, Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-07-31

Ange referensnummer: A963855

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.