Köksbiträde timvikarie

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. MatEnheten ger service till de flesta av kommunens förskolor och skolor. Verksamheten bedrivs som en intraprenad och omfattar ca 95 procent av kommunens totala matproduktion. Brinner du för mat, har du en passion för att sätta gästen i fokus och leverera det lilla extra? Då kan du vara den rätta personen vi söker! Arbetsplatsen är kök inom förskola, grundskola eller gymnasium i Sigtuna kommun.

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu fylla på vår timvikariepool som täcker upp korttidsfrånvaro i kommunens 48 förskole- och skolkök. Söker du ett flexibelt arbete där du möter många nya människor och får möjlighet att arbeta i olika kök? Då kan du vara den medarbetare vi letar efter! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av enklare matlagning, göra salladsbuffé, diska, plocka varor och serva i matsalen. Andra förekommande arbetsuppgifter: -Förbereda och servera frukost och mellanmål. -Väga svinn och notera resultatet. -Arbeta på ett sådant sätt att maten ska vara säker vilket innebär bl a ta temperatur på både kyl- och frysvaror vid leverans samt på kylar och frysar. -Rengöring av kök och tillhörande utrymmen. - Alla i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom Måltidsservice verksamhetsområde inom tjänsten. På många av våra enheter är köket bemannat med enbart en person. Bra kommunikation mellan kök och pedagoger blir då en förutsättning för säker mathantering och god service.

Kvalifikationer

Du behöver ha minst 2 års erfarenhet från arbetsuppgifter inom kalla köket, såsom tillredning av sallader, dressingar och/eller enklare arbetsuppgifter inom varmkök. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att rätt mat ges ut till rätt barn. Tjänsten kräver att du är i god fysisk form pga tunga lyft och stå och gå hela dagarna.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha praktisk erfarenhet av att arbeta med kökets egenkontroll.
  • Omfattning: Timavlönad
  • Löneform: Timlön
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 3

Kontaktperson(er)

Åsa Ericsson, Områdeschef
Telefon: 08-5912669
E-post: asa.ericsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Ari Snorrason, Kommunal
Mobil: 070-737 03 30
E-post: ari.snorrason@sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-08-07

Ange referensnummer: A967239

Utdrag från belastningsregistret ska kunna uppvisas.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.