F-3 lärare till S:ta Gertruds skola- med möjlighet till ett försteläraruppdrag.

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. S:ta Gertruds skola, en skola i tiden! Vi har glädjen att ansvara för 400 elever, varav 170 är inskrivna på skolans fritidshem. Skolan är belägen i Tils område i Sigtuna stad. Vi söker dig kreativa lärare f-3 som med stort engagemang vill bidra till att våra elever når sin fulla potential. Här arbetar du nära och i team tillsammans med övriga pedagoger. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare växer i sin profession och tar ansvar för relevant kompetensutveckling. St:a Gertruds skola erbjuder en arbetsplats där vi tillsammans utvecklar och skapar en modern skola i tiden.

Arbetsuppgifter

Du blir mentor för en klass inom arbetslag f-3. I rollen är du en viktig del i ett av våra arbetslag. Vi är alla tillsammans viktiga kuggar i utvecklingen av skolan. Möjligheten till ett försteläraruppdrag finns. Som förstelärare har du ett nära samarbete med rektor och tillsammans med utvecklingsgruppen leder ni skolans utvecklingsarbete och systematiska kvalitetsarbete framåt.

Kvalifikationer

Utbildad och legitimerad lärare för årskurs f-3. Vi ser att du som person kan fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du arbetar för gemenskap, trygghet och kunskap. Du är kunnig när det gäller anpassning av undervisning och lärande miljö för elever i behov av stöd och elever i behov av hög stimulans. Du är en positiv lagspelare som bidrar och ingår naturligt i skolans team.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde:
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Ingela Björk, rektor
Telefon: 08-59126019

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2020-05-28

Ange referensnummer: A955103

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.