Undersköterska sökes till Hemskogens särskilda boendes demensenhet

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Gott bemötande, basal omvårdnad, medicin delegering, dokumentation och god kommunikation. Följsamhet kring rutiner. Medverka till god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Hemskogens demensenhet, Kastanjen söker en initiativrik undersköterska som har god erfarenhet att vårda äldre med olika demens diagnoser samt multisjuka äldre. Du ska vara bekant med senior alert, BPSD och god vana att dokumentera i system som ex. Life Care. Du ska vara driven i arbetssätt för att skapa kreativa miljöer/ aktiviteter för våra äldre med kognitiv svikt och vara mycket lyhörd för den enskilde äldres behov av stöd och hjälp. Tillsammans ska vi skapa högsta möjliga livskvalitet för våra äldre på boendet. Du ska vara en god teamspelare och verka för god arbetsmiljö bland kollegor. Högt krav är att du ska förstå det svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med våra äldre och dina kommande kollegor samt dokumentera i våra digitala system.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Tjänsten träder i kraft den 1 oktober-20
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Adéle de Waard, Enhetschef
Telefon: 08-59126992

Facklig(a) företrädare

Facklig företrädare, Se hemsida www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2020-08-17

Ange referensnummer: A962168

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.