Förskollärare med legitimation

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Ingår gör Orion, Raketen och Saturnus förskolor. Vi söker en förskollärare till Raketen eftersom en av våra förskollärare går i pension.

Arbetsuppgifter

Att arbeta enligt läroplanen och med en inspiration ifrån Reggio Emilia. Att leda och fördela arbetsuppgifter , vara handledare för studenter, planera, reflektera och kvalitetssäkra genom scanning av verksamheten tillsammans med arbetslaget.

Kvalifikationer

Utbildad förskollärare med legitimation, med eller utan arbetslivserfarenhet.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde så fort som möjligt, senast den 31 mars.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Sofia Sundelin, Arbetslagsledare/förskollärare Raketen
Telefon: 0859783157
E-post: sifia.sundelin@edu.sigtuna.se

Cristina Ahlstrand, Förskolechef
Mobil: 073 6613569

Facklig(a) företrädare

Angelica Lorentzon, Förskollärare Raketen
Telefon: 08 597 83 157
E-post: angelica.lorentzon@edu.sigtuna.kommun

Sista ansökningsdatum: 2020-01-31

Ange referensnummer: A923974

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.