Barnskötare med utbildning och erfarenhet till Silverskattens förskola

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Silverskattens förskola söker en utbildad barnskötare med erfarenhet. Förskolan är nybyggd sedan 2018 och ligger i ett nytt bostadsområde med naturen som granne. Förskolan består av fyra hemvister på två våningar. Här på Silverskattens förskola arbetar vi i stora och lilla blocket uppdelat om fyra arbetslag. I vårt arbete låter vi oss inspireras av Reggio Emilia där pedagogisk dokumentation, projekterande arbetssätt och kontinuerliga reflektionsmöten är en viktig del av det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Barnskötare som har lätt för att samarbeta och ta egna initiativ till att utveckla den egna avdelningen samt verksamheten i förskolan. Du är nyfiken och låter barnens intressen leda fokus i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet att arbeta projekterande. Vi ser att du har förmåga till att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning. Erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsvariationer är meriterade.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: 2020-08-10
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Julie Samuel, Rektor
Telefon: 08/59126 570
E-post: julie.samuel@sigtuna.se

Henna Nykvist, Biträdande rektor
Telefon: 08-591 26029
E-post: henna.nykvist@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2020-07-07

Ange referensnummer: A963286

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.