Undersköterska Somatik

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet. Hemskogen har 56 lägenheter om cirka 30 kvm vardera. Fyra enheter med 8 platser är demensboende, två enheter om vardera 24 lägenheter är för somatisk vård. Vi har tre växelvårdslägenheter. Varje lägenhet består av rum med kokvrå och ett rymligt badrum.

Arbetsuppgifter

Hemskogen är ett särskilt boende för äldre, vackert beläget i en skogsbacke i utkanten av Sigtuna. På den somatiska enheten har vi 24 lägenheter. Vi arbetar med ett salutogent förhållningssätt då vi ser till individen och har alltid den äldre bästa i fokus då vi har vård och omsorg med högsta kvalitet som mål. Är det här du är välkomnar vi din ansökan. Arbetsuppgifter: • Bedriva vård och omsorgsarbete enligt rutiner och genomförandeplan • Övriga uppgifter som ingår i den dagliga driften inom verksamheten, såsom tvätt, städ, köksarbete • Social dokumentation och SBAR enligt gällande lagar och digitala system • Stödja och motivera våra äldre och skapa trygghet. • Hjälp och stöd vid personlig hygien, av- och påklädning, måltidssituationer samt vid sociala aktiviteter och utevistelse • Kontaktmannaskap Nu söker vi en kunnig och ansvarstagande undersköterska med mycket engagemang och stort hjärta. Då arbetet stundtals blir stressigt ser vi gärna att du har mycket energi och ett positivt sätt. Du värdesätter ordning och reda samt är intresserad av människor och är empatisk. Vi jobbar nära varandra i team och vi ser att du är en bra lagspelare. Vi jobbar med kvalitet och utveckling och därför är det viktigt att du är nyfiken och öppen för att hitta nya sätt att arbeta.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är ett krav Flerårig erfarenhet av somatisk omvårdnad och arbete inom äldreomsorg krävs.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Ulrika Mensch
E-post: ulrika.mensch@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson, Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2021-01-15

Ange referensnummer: C45965

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss i Sigtuna kommun! https://www.sigtuna.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss.html Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.