Timanställd till socialpsykiatrins boendestöd

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är: Myndighetsutövning enligt SoL och LSS - Äldreomsorg - Omsorg för personer med funktionsnedsättning - Socialpsykiatri - Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Socialpsykiatrin i Sigtuna kommun söker en timanställd boendestödjare till kommunens boendestöd, som kan hoppa in med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro. Som boendestödjare ger du kvalificerat stöd till personer som bor i egen lägenhet i kommunen. Personerna du stödjer omfattas av Socialpsykiatrins målgrupp alternativt LSS. Vi arbetar på uppdrag av kommunens biståndshandläggare. Du är antingen undersköterska eller har erfarenhet av liknande arbete. Du bör ha erfarenhet av social dokumentation. Då vi arbetar i hela Sigtuna kommun är körkort och vana att köra bil ett krav. Verksamheten har tjänstebilar.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Timavlönad
  • Tillträde: Tillträde snarast.
  • Varaktighet: 3-6 månader
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Anna Palmborg, Enhetschef
Telefon: 08-591 264 86
Mobil: 073-661 05 46

Facklig(a) företrädare

Facklig företrädare, Se www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-01-16

Ange referensnummer: A925238

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.