Lärare i ma/no samt engelska till St Pers skola

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Vår fina skola har 510 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna och vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrottshall. På stora St Per går elever i år 2-6 med tillhörande fritidshem. Lilla St Per som ligger i Hällsbo, ca 1,5 km från Stora St Per ligger idylliskt med skogen runt hörnet och goda möjligheter till utomhuspedagogik. Här går, under ombyggnationen av Stora St Per eleverna i förskoleklass samt åk 1 med tillhörande fritidshem. I varje årskurs har vi tre paralleller vilket betyder att lärarna i arbetslagen, vi har fyra arbetslag inom skolan, arbetar tätt tillsammans och leds av en arbetslagsledare. Till vår skola på stora St Per söker vi en driven och kreativ mellanstadielärare som ska undervisa i matte och NO men vi ser gärna också en behörighet i att undervisa i engelska. Du kommer att undervisa på mellanstadiet främst men också vara flexible att vara en del i vår kompetensenhet, att undervisa elever i mindre grupper med behov av särskilt stöd. Du kommer att tillhöra arbetslag 5-6 samt vara en del i arbetet med nationella prov samt sambedömning. För att trivas hos oss är ditt elevfokus stort och din kreativitet i undervisningen viktig. Du är en viktig pusselbit i ett arbetslag som arbetar för alla elevers bästa. Du är varmt välkommen till en fin skola med en vad vi tycker en helt fantastisk personalgrupp. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

• Du kommer att vara klasslärare för en klass i en åk 5 samt undervisa i dina ämnen i andra klasser i åk 5, i matematik samt NO. Du kommer också få undervisa i vår kompetensenhet.

Kvalifikationer

Du är utbildad grundskollärare med behörighet i att undervisa åk 4-6 i matematik samt NO-ämne. Meriterande är en behörighet i engelska eller annat språk.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: • Vi ser gärna ett tillträde så snart vid terminens början det är möjligt, med önskan om 10 aug.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Anna Svensson, Tillförordnad rektor
E-post: anna.svensson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig kontaktperson, Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-08-02

Ange referensnummer: A965726

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.