Kökschef förskolekök

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Måltidsservice svarar för måltidsservice till de flesta av kommunens skolor och förskolor. Vi tillagar ca 10 000 portioner fördelat på 48 tillagning-/mottagningskök. Vi har också ett tätt samarbete med äldre- och omsorgsförvaltningen samt utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen genom måltidsleveranser till särskilda boenden och drift av skolrestaurang på gymnasiet. Måltidsservice vision är att Sigtuna kommuns hållbara måltidsupplevelse ska vara en av Sveriges bästa. För att nå denna vision har vi tagit fram ett program för måltidsverksamheten i Sigtuna kommun (se Sigtuna kommuns hemsida). Vår mission är: Vi tar måltidsupplevelsen in i framtiden och vidare. Ledord för vår verksamhet är medarbetarnöjdhet leder till hög kvalitet och nöjda gäster vilket leder till ett bra resultat.

Arbetsuppgifter

Hällsboköket i Sigtuna behöver en kökschef som är fantastisk på att laga mat, är grym på att skapa goda relationer och ser möjligheter i varje situation! Ett av dina starkaste kännetecken är att du andas och lever service i allt du gör. Vi söker dig som vill ansvara för vår måltidsservice på Hällsboköket tillsammans med kökets övriga medarbetare. Du arbetar tätt tillsammans med kollegor både i köket och på förskolorna och skolan i området samt med Måltidsservice ledningsgrupp. I din roll som kökschef planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du ansvarar för matens kvalitet, kökets egenkontroll och ekonomi samt att servicen till våra små och stora gäster är av yttersta kvalitet. Flertalet mottagningskök är knutna till Hällsboköket så i ditt ansvarsområde ligger även dessa köks drift, medarbetare och kunder. I rollen som kökschef är samverkan och dialog med samtliga medarbetare som är involverade i måltidsservicen en viktig uppgift. Du ska i din roll som kökschef bidra till en arbetsplats där medarbetarens delaktighet och ansvarstagande lyfts fram och dagens alla måltider står i centrum. Att du och ditt team bidrar till Måltidsservice utveckling är en självklarhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kockutbildning och minst fem års erfarenhet som kock och som känner ett stort engagemang för målgruppen och verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillagning av mat i kök på skola och/eller förskola. En fördel är om du har erfarenhet av att leda kök. Vi kommer att lägga stor vikt vid: - erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter - utbildning i HACCP och livsmedelshygien - utbildning och/eller erfarenhet av tillagning av allergikost - att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och relationsskapande - datavana För att alltid kunna garantera säker mat till våra allergiska barn/elever är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi vill att du om det är möjligt lämnar referenser i ansökan.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: 2020-08-17
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Åsa Ericsson, Områdeschef
Telefon: 08-59126669
E-post: asa.ericsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Ari Snorrason, Kommunal
Mobil: 070-737 03 30
E-post: ari.snorrason@sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-07-13

Ange referensnummer: A964284

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Utdrag av belastningsregistret ska kunna uppvisas. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.