Lärare på lågstadiet, Norrbackaskolan

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Norrbackaskolan är en F-6-skola med ca 335 elever. Här utgår vi ifrån att alla - elever och personal - kan och vill utvecklas och att vi gör det tillsammans! Skolans lokaler kommer till läsåret 2020-2021 att vara helt nyrenoverade och anpassade för en spännande framtid. Våra elever ska mötas av en god fysisk och digital lärmiljö och vi ser värdet i en god samverkan mellan skola och fritidshem.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är lärare i lågstadiet. Du ansvarar för att planera, genomföra och följa upp undervisningen såväl enskilt som i nära samarbete med kollegor. Du förväntas - liksom dina kollegor - ta en aktiv roll i att utveckla såväl dig själv som det kollegium som du ingår i. Du förväntas ha ett brinnande engagemang för barns lärande och trygghet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: - är behörig lärare i grundskolan - har erfarenhet av och intresse för att skapa tillgängliga lärmiljöer - trivs att arbeta kollegialt utvecklande i samarbete med kollegor av olika professioner

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 2020-08-10 eller enligt ö.k. Tillsvidareanställning tillämpas endast vid behörighet.
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Karl Kockum, Rektor
Telefon: 0859126722
E-post: karl.kockum@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2020-07-07

Ange referensnummer: A946093 - Kopia

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.