Anläggningsarbetare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 90 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i teamet som arbetar med olika mark- och anläggningsprojekt inom vår park,- lek, och gatuverksamhet i Märsta, Sigtuna och Rosersberg. Hos oss får du möjlighet att prova på många olika typer av arbete inom markanläggning. I tjänsten ingår även viss beredskap för vinterväghållning

Kvalifikationer

Vi söker nu 3 st. nya medarbetare som har några års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete. Vi ser att du har erfarenhet av stenläggning och rörläggning. Du ska uppskatta att arbeta i grupp och dela med dig av dina kunskaper. Du ska känna stolthet i att göra ett riktigt bra jobb. Du är serviceinriktad, noggrann och en ansvarstagande person som fungerar i grupp men du ska också kunna ta ett eget ansvar. Krav för tjänsten: *B-kort *Erfarenhet av anläggningsarbete Meriterande om du har: *C-körkort *Har yrkesbevis inom mark- och anläggningsarbete samt diplomutbildning i rörläggning. *Maskinvana för t.ex. hjullastare och truck. Ange vilka maskiner du har behörighet att köra.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Vi tillämpar provanställning om 6 månader
  • Antal platser: 3

Kontaktperson(er)

Richard Källberg, Bitr. Produktionschef
Telefon: 08 - 591 261 34
E-post: richard.kallberg@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig representant, Se www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-02-28

Ange referensnummer: A930681

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.