Lärare till grundsärskolan

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vårt team och söker nu fler lärare vår grundsärskola. Som lärare i grundsärskolan ansvarar du för att planera, genomföra, bedöma, utvärdera och följa upp din undervisning. Du organiserar och prioriterar det pedagogiska arbetet och ser till att alla i teamet blir delaktiga och har en god samverkan. Arbetet sker team indelat i låg, mellan och högstadiet. Pedagoger och assistenter arbetar tätt tillsammans till och för våra elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har en behörighet i spannet låg till högstadium. Meriterande är om du är speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Även behörighet i idrott är meriterande. Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet inom skola och det är meriterande om du har erfarenhet från grundsärskola. Du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap och har vana att leda och jobba i team. Din samarbetsförmåga är viktig då en stor del av vårt arbete sker i grupp där du förväntas samarbeta på ett prestigelöst sätt med elevernas bästa i fokus. Du är strukturerad och flexibel. Att du är kreativ och hittar nya sätt att komma framåt som pedagog är extra viktigt i vår verksamhet.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde i augusti 2020.
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Annette Närehag, Tf rektor
Telefon: 073-666 52 71
E-post: annette.narehag@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Facklig representant, Se www.sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2020-07-22

Ange referensnummer: A952397

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.